به گزارش خبرآنلاین، خجسته که از 11 سال پیش بدین سمت منصوب شده بود طی 3 ساله اخیر زیر فشار شدید دولت قرار گرفته بود.
مشی منتقدانه رادیو بهویژه در رادیوهای جوان و گفتوگو بارها با واکنش رئیس دولت مواجه شده بود و حتی محمود احمدینژاد در برخی اظهارنظرهای علنی از رادیو انتقاد کرده بود.
برخی رسانههای نزدیک به دولت سال گذشته نیز از تغییر خجسته خبر داده بودند که نشانه فشار آنها برای انجام این تغییر بودند. امسال مدیریت برخی از شبکههای رادیویی دچار تغییراتی
شد که بیارتباط با این فضاسازیها ارزیابی نمیشود.
این استعفا در حالی صورت میگیرد که عزتالله ضرغامی بهار سال آینده در بیم و امید تمدید دوره دوم ریاست خود بر صدا و سیماست و بهنظر میرسد با این استعفا حداقل باعث کاهش فشار دولت بر ضرغامی خواهد شد.
هماکنون مجموعه صدا در انتظار تولد رادیو خانواده و نمایش است و بر خلاف خبرهای منتشره در برخی سایتها، ضرغامی با کنارهگیری خجسته مخالف بوده و گفته میشود در پی اصرار معاون صدا با ارسال استعفا موافقت کرده است. تاکنون خبری از واکنش رسمی رئیس صدا و سیما به این کنارهگیری منتشر نشده است.
خجسته که پس از محمد سرافراز معاون برون مرزی قدیمیترین معاون صدا و سیما به شمار میرود، سال گذشته به عنوان نایب رئیس اتحادیه رادیو تلویزیونهای آسیا و اقیانوسیه انتخاب شد.
وی دارای مدرک دکترای مدیریت استراتژیک بوده و عضو هیات علمی دانشکده صدا و سیمای جمهوری اسلامی است. از خجسته تاکنون 6 جلد کتاب در حوزه ارتباطات و دهها مقاله منتشر شده است.
منبع : آینده