خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: تلويزيون و راديو
معاون صدا در معارفه مديران جديد شبكههاي راديو با بيان اين مطلب كه شنوندگان راديو ذاتا محدود است تاكيد كرد: تداخل شبكهها بايد به حداقل برسد تا هر شنونده راديوي خود را پيدا كند.
به گزارش خبرنگار سرويس راديو ايسنا، دكتر حسن خجسته با اشاره به تغييرات سريع حوزهي اجتماعي اظهار كرد: شرايط اجتماعي كه ما در آن به سر ميبرديم بسيار متفاوت از سالهاي گذشته است و ما بايد به عوامل جديد حوزهي مخاطب توجه كنيم.
معاون صدا تصريح كرد: سواد رسانهاي مخاطب ما در دنياي امروز افزايش پيدا كرده است و به همين دليل كار ما سختتر شده است.
وي با اشاره به افزايش امكان مخاطب در انتخاب شبكهها خاطرنشان كرد: دست مخاطب در انتخاب برنامه باز است و او به سرعت ميتواند با برنامه ارتباط خود را قطع كند.
خجسته ، با بيان اين مطلب كه تمام تلاش من در اين سالها سر و سامان دادن وضعيت نيروي انساني در راديو بود گفت: به همين دليل در مورد ورود نيرو به سازمان سختگيريهاي بسياري صورت گرفت.
وي افزود: نيروي جديد بايد از طريق مدير به من معرفي شود و براي ورود هر فردي بايد با او گفت و گو كنم.
خجسته با بيان اين كه راديو در سالهاي گذشته با عسرت مالي مواجه بود از بهبود وضعيت بودجه راديو در سال جاري خبر داد و اظهار كرد: اين بودجه بايد به خوبي توزيع شود.
معاون صدا، با بيان اين كه نويسندگي در راديو بايد حيثيت حرفهيي پيدا كند گفت: براي نوشتن در راديو بايد از افراد صاحب قلم دعوت شود.
وي از حفظ مخاطبان قبلي و جذب مخاطبان جديد به عنوان استراتژي راديو ياد كرد و افزود: هر بار كه در برنامهاي، قلم عوض شده و نگاه به موضوع فرق كرده، مخاطب آن نيز افزايش پيدا كرده است.
وي در بيان اين كه بخش اعظم سرمايهي راديو در متن آن است گفت: بروز مشكل در نويسندگي راديو به همه فعاليتهاي ديگر عوامل نيز لطمه وارد ميكند.
خجسته حضور راديو را در مسائل جاري جامعه ضروري دانست و بهبود كيفيت فني توليدات راديو را خواستار شد.
وي تصريح كرد: بخش فني عنصر مهمي براي فضاي رقابتي است كه بايد به آن توجه شود.
خجسته با اشاره به شبكههاي استاني به عنوان رقباي جدي شبكههاي سراسري گفت: شبكههاي استاني عموما مخاطبان بيشتري از شبكههاي سراسري دارند و ما ميتوانيم در كنار آنها قرار گيريم.
به گزارش ايسنا، معاون صدا همچنين از زحمات دكتر حسيني و حجتالاسلام ساري تقدير كرد و گفت: در اين سال كارهاي بزرگ ماندني در اين شبكهها انجام گرفت و شبكهي سراسري در زمان دكتر حسيني، شبكه قرآن در مديريت حجتالاسلام ساري و شبكهي جوان در زمان دكتر نوري و شبكه تهران در زمان دكتر گيل آبادي تاثير گذار بودند.
وي با اشاره به نقش اساسي سكينه احمدي در شبكهي سراسري صدا اشاره كرد و در ادامه گفت: دوستان در راديو بايد نوستالژي گذشته را كنار بگذارد . چون راديو و تلويزيون وارد فضاي رقابتي شديدي شده است و مخاطب ما هم قدرت انتخاب دارد.
منبع : http://www.isna.ir/Main/NewsView.aspx?ID=News-623580